Welkom

Welkom op de website van Irem tours, Irem Tours weet waar het om gaat, namelijk een plezierige en onbezorgde vakantie. Een vakantie die u kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod. Met Irem Tours  heeft u volop keuze uit hotels en appartementen op uw favoriete vakantiebestemming. Stuk voor stuk voorzien van het door u gewenste comfort. Uw vervoer is goed geregeld. U ziet, De Zonaanbieder Vliegvakanties is verrassend volledig!

U wilt een fijne vakantie, maar niet teveel betalen? Dat biedt Irem Tours , de beste verhouding tussen de prijs en wat daar aan vakantieplezier tegenover staat.

 

Wij bieden u veel vakantie, voor weinig geld.

Bij Irem Tours  doen wij er alles aan om uw vakantie optimaal te laten verlopen. Niet alleen op de plaats van bestemming, maar ook al bij het bepalen van uw keuze, het boeken van uw vakantie, de reis er naartoe en natuurlijk ook wanneer u eenmaal terug bent. Het is daarom van groot belang dat u goed geinformeerd bent over allerlei zaken die met bijvoorbeeld de voorbereiding, de vlucht en uw verblijf te maken hebben. Wij bieden u deze informatie.

Klik op één van de links hierboven om onze aanbiedingen bekijken of bel ons :


0346-285802

Naast Turkije, bieden wij ook aan:

Cuba
Cuba Accomodations (nieuw venster)
Agencia de Viajes Cubatur (nieuw venster)
Havanatur Tour and Travel (nieuw venster)
Viajes Cubanacán (nieuw venster)
Ecotur S.A (nieuw venster)
Gaviota Tours SA (nieuw venster)
 

Curaçao
Curaçao is een tropisch eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela. Curaçao is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. De hoofdstad en grootste plaats op het eiland is Willemstad. Curaçao heeft een bevolking van 150.563 (2011). Op zoek naar een heerlijke zonvakantie? Bekijk het Atlanta Beach Hotle in Curaçao.
Atlanta Beach Hotel (nieuw venster)

Praag
Praag is de hoofdstad en grootste stad van de Centraal-Europese republiek Tsjechië. De officiële naam is hlavní město Praha, wat hoofdstad Praag betekent. De gemeente Praag vormt een eigen district. Daarnaast is het de hoofdplaats van de regio Midden-Bohemen. Praag wordt als een van de mooiste steden van Europa beschouwd en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Gouden Stad, zoals een van de bijnamen van Praag luidt, ligt aan de rivier de Moldau. Bekijk het Rezidence Emmy hotel in Praag.
Rezidence Emmy (nieuw venster)